Produk Anyar

  • High Quality Wholesale Garden Bench Wood Plastic WPC  Park Bench Panels

    Taman Grosir Grosir Kualitas Tinggi ...

    Nami LS80S40B Bagéan Lebar 80mm Kandel 40mm Panjang 2.2m, 2.9m, 3.6m atanapi khusus Diaplikasikeun Taman, kebon, halaman Permukaan Perawatan Sanding Afte ...

  • Waterproof Composite Wooden WPC Flower Pot For Garden Park

    Waterproof komposit kai WPC ...

    Nami LS450H450 Lebar 450mm Tinggi 450mm Panjang 1m, 2.2m, 2.9m, 3.6m atanapi khusus Aplikasi Taman, kebon, halaman Permukaan Perawatan Pengamplokan Saatos diical ...

  • Outdoor Co-extruded Wood Composite WPC Cladding

    Luar Co-extruded Kai Composi ...

    Ngaran Co-extrusion WPC Cladding Item Co-LS219H26 Bagian Lebar 219mm Kandel 26mm Beurat 3150g / M Density 1350kg / m³ Panjang Disesuaikan Applicatio ...

  • Eco-friendly Wood Composite Co-extrusion WPC Decking

    Ramah Lingkungan Kai Komposit Co-e ...

    Ngaran Co-extrusion WPC decking Item Co-LS140S22 Bagéan Lebar 140mm Kandel 22mm Beurat 4100g / M Densitas 1350kg / m³ Panjang 2.2m, 2.9m atanapi khusus ...

  • Weather Resistance Outdoor Wood Composite WPC Hollow Decking

    Résistansi Cuaca Kayu Luar ...

    Nami WPC kerung Decking Item LS140H25B Bagéan Lebar 140mm Kandel 25mm Beurat 2560g / m Densitas 1350kg / m³ Panjang 2.9m 3.6m atanapi ngaropea Applica ...

  • Environmental protection outdoor decorative easy installation wood plastic WPC handrail

    Perlindungan lingkungan luar ...

    Nami LS-B200x115 panjang 2000mm Tinggi 1150mm Panjang Lainnya 2.2m, 2.9m, 3.6m atanapi khusus Aplikasi Taman, kebon, jembatan gunung Permukaan Perawatan Lemes, Disikat, S ...

  • China manufacturer waterproof 130x10mm wood plastic composite WPC wall cladding

    Pabrikan Cina waterproof 13 ...

    Nami LSC13010 Bagian Lebar 130mm Kandel 10mm Beurat 1800g / m Density 1350kg / m³ Panjang 2.2m, 2.9m, 3.6m atanapi ngaréka Aplikasi Villa, pondok hou ...

  • China manufacturer 3D embossed 157x16mm fireproof wood plastic composite WPC wall cladding

    Pabrikan Cina 3D timbul 1 ...

    Nami 3D WPC Wall Cladding Item LS157H16 Bagéan Lebar 157mm Kandel 16mm Beurat 1880g / m Density 1350kg / m³ Panjang 2.2m, 2.9m, 3.6mor disesuaikan Ap ...

  • 3D Deep Embossed Waterproof composite WPC Hollow Decking

    3D Deep Embossed Waterproof comp ...

    Nami 3D Embossed WPC Decking Item LS135H25 Bagian Lebar 135mm Kandel 25mm Beurat 2650g / M Densitas 1350kg / m³ Panjang 2.9m, 3.6m, 4.2m atanapi ngarobih ...

Nyarankeun Produk

China wholesale WPC composite handrail waterproof WPC outdoor balustrades

Cina borongan WPC komposit waterrail waterpro ...

Nami LS-B150x115 panjang 1500mm Tinggi 1150mm Panjang Lainnya 2.2m, 2.9m, 3.6m atanapi khusus Taman Aplikasi, kebon, jembatan gunung Permukaan Perawatan Lemes, Disikat, Super embossing Layanan purna jual Online dukungan téknis Warna Abu, kopi, coklat, ceder , jsb Fitur Produk ● WPC handrail seueur dianggo dina jembatan taman sareng jembatan gunung pikeun ngajagi kaamanan masarakat. Kami gaduh sababaraha gaya kéangan WPC pikeun nyayogikeun kabutuhan anu béda-béda ....

Outdoor Co-extruded Wood Composite WPC Cladding

Luar Co-extruded Kai komposit WPC Cladding

Nami Co-extrusion WPC Cladding Item Co-LS219H26 Bagian Lebar 219mm Kandel 26mm Beurat 3150g / M Densitas 1350kg / m³ Panjang Disesuaikan Aplikasi Kolam Renang, Perawatan luar kebon di luar permukaan Disikat atanapi Ngadaptarkeun Garansi Lima taun Fitur Produk ● Co-extrusion, téknologi pang anyarna di Kisaran komposit kai, téknologi cap canggih ieu ko-extruded kana inti, bahan permukaanna anu capped nyaéta anu masihan unggal dewan unik sareng ...

Eco-friendly Wood Composite Co-extrusion WPC Decking

Ramah lingkungan Kai komposit Co-extrusion WPC De ...

Ngaran Co-extrusion WPC decking Item Co-LS140S22 Bagéan Lebar 140mm Kandel 22mm Beurat 4100g / M Density 1350kg / m³ Panjang 2.2m, 2.9m atanapi khusus Aplikasi Park, Lansekap, Platform luar Perawatan Permukaan Disikat atanapi Sanding Garansi Produk Lima Taun Fitur ● Co -kecualian, téknologi pangénggalna dina kisaran komposit kai, téknologi cap canggih ieu di-extruded kana inti, bahan permukaan na anu matak anu masihan unggal papan ...

Weather Resistance Outdoor Wood Composite WPC Hollow Decking

Résistansi Cuaca Luar Kai Komposit WPC H ...

Nami WPC kerung Deck Item LS140H25B Bagéan Lebar 140mm Kandel 25mm Beurat 2560g / m Densitas 1350kg / m³ Panjang 2.9m 3.6m atanapi Landscape Aplikasi khusus, Taman, Perawatan permukaan Villas Alur Garansi Lima taun Fitur Produk ● Bahan utama decking WPC nyaéta PE, serat kai sareng bahan tambahan. Dek WPC urang populér di sadaya dunya nalika urang nganggo bahan alam. ● dek WPC kami indah sareng elegan sisikian kai alam ...

Environmental protection outdoor decorative easy installation wood plastic WPC handrail

Perlindungan lingkungan ruang hiasan luar ...

Nami LS-B200x115 panjang 2000mm Tinggi 1150mm Panjang Lainnya 2.2m, 2.9m, 3.6m atanapi khusus Taman Aplikasi, kebon, jembatan gunung Permukaan Perawatan Lemes, Disikat, Super embossing Layanan purna jual Online dukungan téknis Warna Abu, kopi, coklat, ceder , jsb Fitur Produk ● WPC handrail seueur dianggo dina jembatan taman sareng jembatan gunung pikeun ngajagi kaamanan masarakat. Kami gaduh sababaraha gaya kéangan WPC pikeun nyayogikeun kabutuhan anu béda-béda ....

China manufacturer waterproof 130x10mm wood plastic composite WPC wall cladding

Pabrikan Cina waterproof kai 130x10mm kai ...

Nami LSC13010 Bagian Width 130mm Kandel 10mm Beurat 1800g / m Density 1350kg / m³ Panjang 2.2m, 2.9m, 3.6m atanapi khusus Villa Aplikasi, pondok imah Permukaan Perawatan Pangamplokan sareng garansi Alur Lima taun Fitur Produk ● Pelapisan témbok WPC urang geulis sareng elegan tékstur gandum kai alam, toél kalayan gampang dipasang, sahingga tiasa minuhan sagala rupa sarat konsumén. Éta tiasa dicukur, dipaku, dibor sareng diteukteuk supados pas ...

China manufacturer 3D embossed 157x16mm fireproof wood plastic composite WPC wall cladding

Pabrik Cina 3D timbul 157x16mm firepro ...

Nami 3D WPC Wall Cladding Item LS157H16 Bagéan Lebar 157mm Kandel 16mm Beurat 1880g / m Density 1350kg / m³ Panjang 2.2m, 2.9m, 3.6mor Villa Aplikasi khusus, pondok imah Permukaan Perawatan 3D jaminan jaminan Lima taun Fitur Produk ● Pelapisan témbok WPC kami nyaéta geulis sareng anggun tékstur sisikian kai alam, keuna kalayan gampang dipasang, sahingga tiasa nyumponan sagala rupa kabutuhan konsumén. Éta tiasa dicukur, dipaku, dibor ...

3D Deep Embossed Waterproof composite WPC Hollow Decking

3D Deep Embossed Waterproof komposit WPC Hollo ...

Nami 3D Embossed WPC Decking Item LS135H25 Seksi Lebar 135mm Kandel 25mm Beurat 2650g / M Densitas 1350kg / m³ Panjang 2.9m, 3.6m, 4.2m atanapi khusus Aplikasi Kolam Renang, Taman, jsb Perawatan Permukaan Disikat atanapi Sanding Garansi Lima Tahun Fitur Produk ● Anyar téknologi 3D embossing WPC lantai hiasan luar, ningkatna hiasan. Téknologi embossing 3D mangrupikeun téhnik ukiran deet. Unggal lantai sami sareng s ...

BERITA

  • Naon co-extrusion?

    Co-extrusion, téknologi pangénggalna dina kisaran komposit kai, téknologi cap canggih ieu di-extruded kana inti, bahan permukaanna anu capped nyaéta anu masihan unggal dewan kinerja anu unik sareng unggul. Sipat insulasi cap ngajantenkeun papan ko-extrusion stabil pisan, permukaan moal dilegaan sareng ...

  • Naon 3D embossed Series?

    Lihua WPC 3D Embossed Composite Decking mangrupikeun produk decking téknologi anyar, atanapi anjeun tiasa nyauran éta jero embossed atanapi super embossed. Téknologi utama nyaéta prosés anu timbul jero nalika produksi. Nalika ékstrusi réngsé, pola na mangrupikeun permukaan papan. Teknologi anyar 3D embossing ...

  • Naon séri WPC?

    WPC pondok tina komposit palastik kai, bahan utami nyaéta serat PE sareng kai. WPC resep kaunggulan tina kai sareng bahan polimér. Tapi leupas tina kakuranganana. Éta mangrupikeun gaganti anu hadé pikeun kayu. geulisna, éstétis réalistis ...