Çfarë është bashkë-nxjerrja?

Bashkë-nxjerrja, teknologjia më e fundit në gamën e përbërë nga druri, kjo teknologji e përparuar e kapakut bashkë-ekstrudohet deri në bërthamë, materiali i tij sipërfaqësor i mbuluar është ai që i jep secilës bord të performancës unike dhe superiore. Karakteristikat izoluese të kapakut e bëjnë bordin e bashkë-nxjerrjes jashtëzakonisht të qëndrueshëm, sipërfaqja nuk do të zgjerohet dhe tkurret si kompozitat e tjera, ndërkohë thithja e ulët e nxehtësisë do të thotë që këmbët e zhveshura do ta duan, plus stabilitetin e saj të lartë UV, ngjyra e saj e natyrshme do të zgjasë me vite.

Pllaka bashkë-nxjerrje ose kuvertë janë borde të gjeneratës së dytë të WPC. Ato janë projektuar me një mbulesë që është e lidhur në thelbin e bordit gjatë prodhimit. Process Procesi i bashkë-nxjerrjes përfshin përdorimin e antioksidantëve, ngjyruesve dhe frenuesve UV për mbulimin e bërthamës.

Përparësitë e serive të bashkë-nxjerrjes Lihua
Pllaka e bashkë-ekstruduar e Lihua arrin një përfundim pafundësisht të ndryshueshëm dhe autentik të ngjyrave, duke krahasuar vetëm me lëndën drusore të natyrës, kjo teknologji e përparuar dhe inovative lejon një përzierje të pabesueshme të ngjyrave, duke siguruar një nga bordet e përbërë më të mirë.

Bazuar në përvojën dhe njohuritë e bollshme të fabrikës, ne kemi qenë në gjendje të përmbushim pothuajse të gjitha nevojat e ndryshme të klientëve duke ofruar stolitë e nxjerrjes së Kompozicionit Co. Diapazoni i dhënë i zbukurimeve vlerësohet për përfundimin e tyre të shkëlqyeshëm, forcën e lartë dhe atributet e tjera unike.
Ne kemi ngjyra të ndryshme mund të jetë opsion, Ne mund të rregulloje ngjyra dhe madhësi të ndryshme në përputhje me kërkesat e klientit. Gjithashtu ju mund të zgjidhni model të ndryshëm embossed në sipërfaqe. Më e rëndësishmja, ne mund të bëjmë dy-ngjyra dy-ngjyra WPC nxjerrje produkteve. Kjo mund t'ju japë më shumë biznes , ju dhe klientët tuaj mund të keni më shumë zgjedhje për ngjyrën, kjo do të jetë një pikë e mirë shitjeje për ju!

Katër linja të bashkë-nxjerrjes së montimit për prodhim, ne mund të sigurohemi që koha juaj e dorëzimit. Gjithashtu mund të japim më shumë zgjedhje për ju. Ne do t'i vendosim produktet gjysëm të gatshme në një vend specifik, kur mbaron trajtimi, ne do t'i paketojmë këto borde si tuajat vendimi.

Nëse keni një interes për këtë, mund të vizitoni fabrikën tonë. Ne do t'ju mirëpresim ngrohtësisht në fabrikën tonë.


Koha e postimit: Dhjetor-03-2020