Çfarë është Seria 3D e stampuar?

Lihua WPC 3D Embossed Composite Decking është produkti i dekorimit të teknologjisë së re, ose mund ta quani të stampuar thellë ose super të stampuar. Teknologjia kryesore është procesi i stampimit të thellë gjatë prodhimit. Kur përfundon nxjerrja, modeli është një sipërfaqe e bordeve.
Teknologji e re dysheme me zbukurime 3D WPC dekor në natyrë, përmirësim dekorativ. Teknologjia e gdhendjes 3D është një teknikë gdhendje sipërfaqësore. Secili kat është i njëjtë me një skulpturë, dhe atmosfera artistike dhe shkalla vizuale janë përmirësuar shumë. Stampimi klasik 3D është një përmirësim i madh në dyshemetë prej druri-plastike, të cilat nuk mund të gdhenden vetëm me shiritat, por gjithashtu mbështesin gjurmët e lehjes së fillimit.
Dyshemeja prej druri me embossing 3D arrin në 3 mm, e cila padyshim që mund të rrisë kapacitetin thithës të dyshemesë. Krahasuar me adsorbimin në internet të sipërfaqes së brazdës, drejtimi i adsorbimit i sipërfaqes së embossing 3D është shumë më i larmishëm.

Përparësitë e embossed 3D
Dekorimet tradicionale të përbërë nga WPC janë të lehta për t’u humbur kokrrat në sipërfaqe, stolisjet super të stampuara performojnë më mirë se çdo dru i përbërë i zakonshëm, është më natyral dhe tërheqës, rezistent ndaj venitjes dhe gërvishtjeve më të mira.
Dekorimet super të stampuara WPC të Lihua kanë të gjitha avantazhet e zbukurimeve tradicionale të përbëra, ato ruhen akoma: të papërshkueshme nga uji, anti-UV, rezistente ndaj motit, anti-korrozioni, parandalimi i insekteve, mirëmbajtje e ulët, jetë e gjatë shërbimi etj.… ndjeheni më shumë si druri natyror për shkak të trajtimit 3D të gdhendjes në sipërfaqe.
Kompania jonë ka disa modele super embossing për ju, si druri dragon dhe druri valëzim, të cilat janë më të popullarizuara në treg. Ngjyra është e personalizuar, pa marrë parasysh lisi, kafe, arrë, çokollatë ose tjetër, ne mund të bëjmë për ju një që ju dëshironi.

Opsioni i ngjyrave të fabrikës Lihua WPC
Dhe pothuajse të gjithë ngjyrën normale që mund të furnizojmë, nëse doni të bëni disa gjëra të veçanta, mund të na dërgoni shembullin tuaj, ne mund ta bëjmë si mostrën tuaj, kjo do t'ju japë juve dhe klientëve tuaj më shumë zgjedhje.


Koha e postimit: Dhjetor-03-2020