Што е 3D релјефна серија?

Лихоа WPC 3D релјефно компонирано украсување е производ со нова технологија за украсување, или можете да го наречете длабоко врежано или супер врежано. Главната технологија е длабок врежан процес за време на производството. Кога ќе заврши екструдирањето, моделот е една од површините на плочите.
Нова технологија 3Д втиснување WPC подна надворешна декорација, декоративно подобрување. 3Д технологијата за втиснување е површна техника на резба. Секој кат е ист како скулптура, а уметничката атмосфера и визуелниот степен се значително подобрени. Класичното 3Д втиснување е големо подобрување во видните дрво-пластични подови, кои не можат само да се ре-гравираат со лентите, туку и да ги поддржат трагите од почетокот на лаењето.
3Д-релјефниот дрвен под достигнува до 3 mm, што очигледно може да го подобри капацитетот на адсорбент на подот. Во споредба со мрежната адсорпција на површината на жлебот, насоката на адсорпција на површината за втиснување во 3Д многу поразновидна.

Предностите на 3Д врежаниот
Традиционалното комбинирано украсување на WPC лесно се губи жито на површината, супер релјефното украсување се прави подобро од кое било вообичаено композитно дрво, тоа е поприродно и попривлечно, подобро избледува и се гребе.
Супер релјефното украсување WPC на Лихуа ги има сите предности на традиционалното сложено украсување, сè уште се чува: водоотпорен, анти-УВ, отпорен на временски услови, антикорозија, спречување на инсекти, мало одржување, долг век на траење итн ... И длабоките релјефни плочи изгледаат и се чувствувате повеќе како природно дрво како резултат на 3Д обработка на втиснување на површината.
Нашата компанија има неколку модели за супер втиснување, како што е дрвото од змеј и дрвото од бранување, кои се најпопуларни на пазарот. Бојата е прилагодена, без разлика даб, кафе, орев, чоколадо или друго, можеме да направиме за вас еден што сакате.

Опција за боја на фабриката во Лихуа WPC
И скоро целата нормална боја што можеме да ја снабдиме, ако сакате да направите некои специјални, можете да ни го испратите вашиот примерок, можеме да го направиме како ваш примерок, ова ќе ви даде повеќе избор на вас и на вашите клиенти.


Време на објавување: Дек-03-2020