Alamat

No.46 dalan baishijian,

zona industri langxi,

Kutha Xuancheng,

Provinsi Anhui, China

E-mail

alice@lisenwpc.com

jacky@lisenwpc.com

info@lisenwpc.com

Telpon

Kantor: 0086-0563-3830116

Alice: 0086-13635632626

Tanya: 0086-18317079572

Jam

Senen-Jumuah:

8:30 nganti 5:30 sore

Setu &Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita